Rendszeres olvasók

2011. augusztus 14., vasárnap

Miből lesz a cserebogár?

A blogok között böngészve rátaláltam erre a játékra és nagyon elcsodálkoztam a szebbnél szebb (ez nem vicc) első alkotásokon.Kritti és Bebi engem is meghívott a játékba,aminek örömmel teszek eleget és nagyon köszönöm a meghívást!
Ahogy a profilomből is kiderült,egy ékszertolvajnak "köszönhetem" e csodás szerelmet.Ti tudjátok a legjobban,hogy az első bátortalan próbálkozást egy merészebb gondolat egy újabb elszánás követi,míg végül egy szerelem,egy fertőzés egy narkotikum lesz belőle.Ez a függőség viszont gyógyít,megnyugtat,  
szebbé teszi a napjainkat.Ettől csak többek leszünk és az önbecsélésünk is csak gyarapodhat.     
Az alábbi képeket ha megnézitek a nevetőizmaitok görcsöt kapnak,de ez volt a kezdet.Az első láncok,az első medálok(amikre akkor rettentő büszke voltam).Ezt még 2008 nyarán követtem el,mivel a balszerencsém akkor hozott össze a tolvajjal.
Karácsonyra megleptem magam néhány gyöngyös füzetecskével,szebb gyönggyel és az ünnepek után megkezdődött az ismerkedés a csodával.Nehezen fogtam a fortélyokat,beleizzadtan a próbálkozásba,de szerintem megérte.2009-ben egy kedves ismerősöm,aki mesés dolgokat készített adott néhány instrukciót,megtanította a török gyöngyhorgolást,majd a sikereken felbúzdúlva elmentem 2-3 tanfolyamra .Itt ismertem meg a rawos befoglalást,a gyöngyhálós gömb díszítését swaróval stb.Egyszóval magával ragadott  a technika.Aztán majd egy év kihagyás után újra előszedtem a gyöngyöket,és azóta is nagyon szeretjük egymást.
Sok ötletet csentem el a blogokból,a gyöngyös oldalak böngészése sokat segített.
A minták,amit közkinccsé tesztek,a buzdító szavak és kedves üzenetek remek kis csapattá ötvözték a gyöngyösöket.Köszönöm,hogy vagytok!

Most pedig nevetésre felkészülni!



Akiket pedig meghívok játszani (szívem szerint mindenkit)
                                Almada
                                Anna
                                Lerika

5 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos kezdő darabok,jó hogy te is köztünk vagy!Szerintem jó szívvel gondolsz az ékszertolvajra hiszen minket neki köszönhetsz.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszenek a Te kezdő alkotásaid is:-)
    Nem mindennapi dolog egy ékszertolvaj miatt gyöngyözni kezdeni.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy megmutattad az első darabokat! Nekem ők is tetszenek!
    A Te történedet jó példa arra, hogy minden roszban van valami jó!:-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen.Nagyon kedvesek vagytok és nagyon örülök, hogy közétek tartozom!

    VálaszTörlés